Meer resultaten voor iphone 6 of 7 kopen

 
 
iphone 6 of 7 kopen
Vergelijking: iPhone 7 of iPhone 6S GSMinfo.nl.
Apple iPhone 7. 24, 00 p/m. Los toestel vanaf.: Apple iPhone 6S. 18, 50 p/m. Los toestel vanaf.: De 5 populairste smartphones. Samsung Galaxy S8. 30, 00 p/m. Los toestel vanaf.: Apple iPhone 8. 37, 00 p/m. Los toestel vanaf.: 27, 50 p/m. Los toestel vanaf.: Sony Xperia XZ1 Compact. 22, 50 p/m. Los toestel vanaf.: Samsung Galaxy S9. 41, 00 p/m. Los toestel vanaf.: Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten. Belastingaangifte doen lastig? Gebruik de Aangifte 2017 app 6 dagen geleden.
Review: iPhone 7, hetzelfde uiterlijk, vol nuttige verbeteringen.
Ze kopen het nieuwe model, omdat ze het gewoon mooi vinden. Niks mis mee. Het is jouw geld en jij bepaalt hoe je het uitgeeft. Of de prijs/kwaliteitverhouding voor jou acceptabel uitvalt is afhankelijk van persoonlijke omstandigheden. iPhones zijn waardevast en misschien kun je je huidige toestel voor een goede prijs verkopen, waardoor het overstappen naar de iPhone 7 je in feite niet zoveel kost. Uit onze poll bleek dat veel iCulture-lezers elk jaar de nieuwste iPhone aanschaffen en daarbij lijkt de prijs niet echt een rol te spelen. De extra snelheid, betere camera en waterbestendigheid zijn moeilijk te weerstaan als je je huidige iPhone voor een goede prijs kan verkopen. Geef je je huidige iPhone aan een gezinslid, dan is 769 opeens wel een flinke prijs. Veel functies in de iPhone 7 zijn leuk om te hebben, maar niet noodzakelijk en veel verbeteringen die je krijgt zijn onderdeel van iOS 10. Dus daar kun je op je huidige iPhone ook gebruik van maken. Heb je een iPhone 6 of nieuwer, dan kun je daar nog prima een jaar mee vooruit.
Laat de iPhone 8 en iPhone X maar zitten 7 redenen om de iPhone 7 te kopen.
Er zijn dit jaar een hoop uitstekende telefoons op de markt gekomen. Als je per se een iPhone wilt kopen in 2017, kijk dan eens verder dan de nieuwe iPhone 8 of de iPhone X die in november verkrijgbaar is. Ik heb al meer dan een jaar de iPhone 7 Plus is bezit, en ik heb de iPhone 8 en 8 Plus in handen gehad.
Welke iPhone kopen? Dit zijn de beste opties voor jou.
Device: iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X. Korte url: Draag ook bij aan dit artikel. Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Tip: Wacht op de iPhone 8 om een goedkope iPhone 7 te kopen.
iPhone 6 versus iPhone 7 Top 3 verschillen.
Wil je echter proffessionele foto's' maken, video bewerken en zware apps draaien, dan is het de aanschaf van het nieuwste model wellicht moeite waard. Refurbished iPhone 4s, 5, 5s of 6 kopen? Refurbished iPhone 7 kopen? Recente Blogs Recente Blogs.
Tip: Wacht op de iPhone 8 om een goedkope iPhone 7 te kopen.
De allergoedkoopste oplossing is om een tweedehands of refurbished iPhone 7 te kopen. Je kunt ze direct van mensen kopen op eBay of Marktplaats, maar dan moet je wel grondig bekijken of er geen hinderlijke gebruikssporen te vinden zijn. Een andere optie is een iPhone 7 refurbished kopen.
Het verschil tussen de iPhone 6S en iPhone 7 Computer Idee.
Twee nieuwe kleuren dus, en de spacegrijs-optie is verdwenen. En de gitzwarte optie is enkel met 128GB of 256GB opslagruimte te kiezen. Het meest controversiƫle verschil tussen de telefoons is dat de iPhone 7 geen 35, mm-aansluiting meer heeft voor een hoofdtelefoon.
De 6 beste redenen waarom u nog geen iPhone 7 moet kopen Quote.
Conclusie: De iPhone 7 wordt niet wezenlijk anders dan de 6, en bovendien niet innovatiever dan de Samsung S7. Tenzij er daadwerkelijk verborgen baanbrekende features zitten in het nieuwe geesteskindje van Apple, heeft het totaal geen zin om een nieuwe iPhone te kopen, en kunt u beter wachten tot 2017, tot het tienjarig jubileum van de iPhone.

Contacteer ons